Öröm az ürömben,  Szerelem, Karrier, Heti horoszkóp.

 

Kos heti horoszkóp
Izgalmakkal kezdődik a hét, olyan szerepben kell helyt állnod, amire régóta készülsz, de csak most próbálhatod ki élesben. Ha nem esel pánikba, semmi gond nem lehet.

Szerelem: Az őszinteség kulcskérdés, ha nem beszéltek nyíltan egymással, könnyen elcsúszhat a kommunikáció, és a félreértések jóval súlyosabb gondokhoz vezethetnek.

Karrier: Régi munkád gyümölcse érik be a héten, de úgy érzed, ennél jobban is teljesíthettél volna. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, örülj a saját sikereidnek.

Bika heti horoszkóp
Mások felett mindig könnyebb ítélkezni, mint egy kicsit magunkba nézni. Ennek most te is áldozatául eshetsz, de amíg biztos vagy a magad igazában, ne hagyd, hogy mások megzavarjanak vagy elbizonytalanítsanak.

Szerelem: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, csak azért, mert most nem alakulnak tökéletesen a dolgok, nem kell azonnal menekülőre fogni. Lehet, hogy csak egy kis türelemre van szükség.

Karrier: Kétszer is gondold meg, mielőtt igent mondasz egy kihívásra, mert bár szereted az embert próbáló feladatokat, ezzel valóban sok energiát veszíthetsz majd.

Ikrek heti horoszkóp
Úgy érzed, bárhogy igyekszel is, valaki mindig a sarkadban van, és nem igazán tudod lehagyni. Szerencsére az életben nem minden verseny, így nem is baj, ha mások is egy tempóban haladnak veled. Néha a társaság még jól is jöhet.

Szerelem: Úgy érzed, későn kapcsoltál, és mire végre megragadnád a lehetőséget, az már messze van. Lehet, hogy még nem késő őszintén vallani az érzéseidről.

Karrier: Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és azt is, hogy ezt hogyan érheted el. Ha a lendület is megvan benned hozzá, most senki nem állhat az utadba.

Rák heti horoszkóp
Nem mindig egyszerű őszintének maradni, főleg, ha nem akarsz megbántani senkit. A hazugságok azonban olyan hálót szőhetnek körülötted, amiből később nagyon nehéz lesz kimászni.

Szerelem: Egy kapcsolat erősségét nem az mutatja, hogy soha nincsenek viták, hanem az, hogy mindketten dolgoztok a konfliktusok megoldásáért. Hallgassátok meg egymást figyelmesen.

Karrier: Ha örömmel végzed a munkádat, kevésbé is lesznek fárasztóak a feladatok. Próbálj változtatni a hozzáállásodon, és akkor minden könnyebben megy majd.

Oroszlán heti horoszkóp
Hiába mondod azt, hogy nem érdekel valami, fél szemedet mégis rajta tartod, mert tudod, hogy lehetnek itt még olyan változások, amik a te számodra is jelentősek lehetnek. Csak arra ügyelj, hogy közben az utadról se vedd le a szemedet.

Szerelem: Ne elérhetetlen ábrándokat kergess, inkább tanuld meg azt értékelni, aki melletted van. Ne feledd, hosszú távon úgysem a külsőségek számítanak.

Karrier: Lefektetted az alapokat, így most már biztos vagy a dolgodban, tudod, hogy a céljaidtól csak az idő választhat el.

Szűz heti horoszkóp
A vitás kérdéseket nem azzal lehet megoldani, hogy az egyik fél megpróbál hangosabban kiabálni a másiknál. Ezt te is tudod, de a héten olyanokkal hozhat össze a sors, akik nem feltétlenül vannak tisztában ezzel.

Szerelem: Megpróbálsz közeledni valakihez, de félsz attól, hogy az elutasítás fájdalmas lehet. Ha azonban nem próbálod, nem is nyerhetsz.

Karrier: Valakitől jó tippet kaphatsz, amit ki is használsz, hogy kamatoztasd a képességeidet. Légy büszke magadra, a munka oroszlánrésze a tiéd volt!

Mérleg heti horoszkóp
Egyszerre akarsz mindent, de minden nem lehet a tiéd. Ne hagyd, hogy az, amit elveszítesz, nagyobb csalódottságot okozzon, mint az, amit nyertél. Fordíts nagy figyelmet a dolgok valódi értékére.

Szerelem: Kompromisszumokat kell kötnöd, amelyek talán nem lesznek most ínyedre. A keserű pirulát azonban vagy lenyeled, vagy elkezded felszámolni ezt a kapcsolatot.

Karrier: Végre sikerül megbirkóznod egy problémával, ami már régóta nyugtalanít. Még mindig sok munka lesz vele, de most már tudod, hogyan juthatsz el a megoldáshoz.

Skorpió heti horoszkóp
Az igazság végül mindig kiderül, és ha sokat is kellett várni rá, ezen a héten megoldódhat sok olyan dolog, ami régóta igazságtalanul merült a feledés homályába.

Szerelem: Nem lehet minden nap kitörő szenvedéllyel és lelkesedéssel fordulni a másikhoz, vannak csendesebb időszakok is. Fogadd el, ha a párodnak most egy kis magányra van szüksége, és ne akard teljesen kifacsarni őt.

Karrier: Mikor már azt hiszen, készen vagy valamivel, és semmi nem jöhet közbe, még adódhatnak meglepetések. Ha figyelsz a részletekre, előre látod majd a jeleket, és fel tudsz készülni.

Nyilas heti horoszkóp
Sok minden terelheti el a figyelmedet a héten, de neked a céljaidra kell összpontosítanod. Bármennyire csábító is most egy kicsit letérni az útról, maradj a kijelölt ösvényeden, mert sokat haladhatsz ezen a héten.

Szerelem: Ne várj el a másiktól olyat, amit te ne tennél meg érte. Tartsd szem előtt, hogy mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, még a legerősebb kapcsolatokban is.

Karrier: Ha nem vagy tisztában valamivel, akkor nem is meglepő, ha elsőre nehézséget okoz az elvégzése. Ne add fel, legközelebb már minden gördülékenyebben megy majd.

Bak heti horoszkóp
Ne ess ki a ritmusból, mert ha most elveszíted a fonalat, nagyon nehéz lesz újra felvenni, és még nehezebb behozni a lemaradásodat. Ha elkaptad az ütemet, élj vele, és végezz el annyi feladatot, amennyit csak tudsz.

Szerelem: Minden kapcsolatért dolgozni kell, és ez néha kemény munka lehet. A héten a szerelmetek kihívás elé állhat, de ha mindketten szántok rá energiát, gond nélkül megmenekíthetitek.

Karrier: Egy rossz döntés most sok kárt okozhat, ezért inkább csak akkor foglalj állást, ha biztos vagy a dolgodban.

Vízöntő heti horoszkóp
Ezen a héten a családi eseményekre érdemes kiemelt figyelmet fordítanod, mert olyasmi történhet, ami azonnali reakciót kíván. Ha most nem figyelsz, könnyen lemaradhatsz valami olyasmiről, amit később megbánsz.

Szerelem: Vannak konfliktusok, amiket egyszerűen nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Ezekről vagy most beszéltek, vagy később felerősödve térnek majd vissza.

Karrier: Ugyan te elégedett vagy egy munkáddal, nem biztos, hogy mások is azok lesznek. Sértődés helyett érdemes meghallgatni az érveiket, lehet, hogy tanulhatsz belőlük.

Halak heti horoszkóp
Itt az ideje egy kis lazításnak, ha a munkából nem is szabadulhatsz meg, fordíts egy kis figyelmet arra, hogy feltöltődj. Szakíts időt olyan programokra, amik feltölthetnek egy kicsit.

Szerelem: Ne mondj olyasmit, amit nem gondolsz komolyan, és ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani. Bármennyire szeretnél is magad mellett tudni valakit, csak nyíltan és őszintén tegyél ezért.

Karrier: Könnyebben mennek a dolgok, ha nem egyedül akarsz mindent megoldani. Ehhez persze az is kell, hogy megbízz mások munkájában, de most többet nyersz, ha valóban csak azzal foglalkozol, ami kizárólag a te felelősséged.

forras: bien.hu