KOS

Ezen a héten ne morogj, ne ellenkezz, hanem igyekezz elfogadni mindenkit és mindent annak, ami. Szükséged lesz a toleranciádra, ugyanis sokan fogják tesztelni, hol a türelmed határa. Fontos iránymutatás lehet számodra az, hogy semmiről ne mondj azonnali véleményt, mindig hallgasd meg a feleket, vagy az adott ügy összes részletét, s csak minden tény ismeretében adj tanácsot, vagy mondj igent / nemet. Lásd be, ha hibáztál, és javítsd is ki a bakit. Ezekben a napokban többen utaznak majd arra, hogy kihasználják a jó szándékodat, otthon és munkahelyeden egyaránt. Ha mégis sikerül valakinek kihoznia a sodrodból, akkor abból konfliktus lesz, de épp az a lényeg, hogy várd ezeket a pillanatokat bölcsen, felkészülten!

BIKA

Ezekben a napokban gondolataid nagyon sokszor a pénzügyi dolgok körül járkálnak. Több terved nem úgy alakult a 2019-es esztendő utolsó negyedévében, ahogy azt eltervezted és remélted. Az eredmények nem okoznak örömöt, ám most van benned friss lendület ahhoz, hogy változtass a helyzeten. Hiányosságokat érzel, ám tudod, min kellene módosítani a pozitív végkifejlet érdekében. Szellemileg kissé leterhelt leszel, viszont csak csütörtökig tart ez az állapot. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a pénteki nap és a hétvége is kínál kiváló lehetőségeket – hát élj ezzel! Végül feltétlenül hódolj a hobbidnak, a munkát messziről kerüld el!

IKREK

Lassan indulnak el a fogaskerekek, néha akadoznak, tán még porszem is kerül a gépezetbe. Úgy érzed, mintha láthatatlan szálak kötnék meg a kezeidet, s tartanának vissza a cselekvéstől. Ám, nem erről van szó, csupán nehezen rázódsz vissza a hétköznapok feladataiba. Különféle ügyeid intézésében szerdáig sok különféle akadályba ütközöl, ezért a lényegi döntéseket halaszd el csütörtökre. Könnyen összeakaszthatod a bajuszodat másokkal és mindezt csupa banális ok miatt. Ezt nehéz lesz elkerülni, így a legtöbb, amit önmagadért és a békesség fenntartásáért tehetsz az, hogy észszerű megoldásokat keresel a kialakult helyzetekre. Hétvégére ismét önmagad leszel.

RÁK

Ezen a héten még nem engeded el a karácsonnyal és az újévvel együttjáró varázslatokat és élményeket, s nincs is ezzel semmi baj. A sok rejtélyt magával hozó újesztendő téged nem elriasztott, sokkal inkább felturbózott. Nem zavar a hideg, más emberek kedvetlensége, nem érzed, hogy bármi akadályozna a fejlődésben, és emellett remekül használod fel a pozitív égi hatásokat szakmai, tanulmányi – vagy épp magánéleti téren. Tele vagy erővel és energiával, sok pozitív gondolat jellemzi ezeket a napokat, és senki nem tud neked ártani. Ezzel a pozitív gondolkodásmóddal garantált, hogy látványos változások lépnek életedbe, akár egy új munkahely, költözés, anyagi gondok megoldódása vagy váratlan szerelem formájában.

Vélemény, hozzászólás?