2020. Január 10.

Kos

03.21 – 04.19

A játékosság ennek a hétvégének a kulcsa. Ha folyton komoly dolgokon agyalsz, és a párodat kérdezgeted, hogy mit csinálj, elrontod az egész hétvégéteket. Vegyetek elő egy társasjátékot, vagy menjetek egy gyerekprogramra, és játsszatok! Rátok fér egy ki kikapcsolódás és nevetés…

Bika

04.20 – 05.20

Kivételesen otthon maradnál ezen a hétvégén. Kérdés, hogy a párod fejében mi van. Elengedhetetlen, hogy egyeztessetek, mielőtt mindenki azt hiszi, hogy az ő akarata fog érvényesülni. Ismerős? Ebből már sokszor volt nézeteltérés. Az újévben változtathattok a rég rossz beidegződésen.

Ikrek

05.21 – 06.21

A kedvesed most szokatlanul ingerlékeny és türelmetlen lehet. Neked kell türelmesnek lenned, ha nem akarsz összekapni vele. És most kivételesen ne várd, hogy ez kölcsönös legyen! Van olyan, hogy egyikőtök rossz passzban, és ilyenkor a másiknak kell elnézőnek lennie. Most rajtad van a sor.

Rák

06.22 – 07.22

A párod nincs könnyű élethelyzetben. Valószínűleg óriási dolgok változnak körülötte és benne is. Emiatt nincs jó kedve, és nem ideális partner. Neked kell gondoskodnod a vidámságról. Ez nem esik nehezedre, ha szereted. Amint ez eszedbe jut, könnyű dolgod lesz.