2020. Január 10.

Nyilas

11.22 – 12.21

Szép, szép a lelkesedés. De csak akkor, ha nem maradsz egyedül a lelkesedéseddel. Már többször megkaptad a párodtól, hogy csak magadra gondolsz. Holott nem ezt akarod. Abban hibázol, hogy nem kérdezed meg, hogy ő mit szeretne. Utána lelkesedj, és húzd magadhoz őt!

Bak

12.22 – 01.19

Nagyon kell ügyelned arra, hogy kellő figyelmet adj a kedvesednek. Amennyiben elhanyagolva érzi magát, duzzogni fog, és elkezd kötekedni, piszkálódni. Ebből mindig vita robban ki. Ezen a hétvégén ezen a téves szérián tudsz változtatni. Sikerülni fog…

Vízöntő

01.20 – 02.18

Nem kell a szomszédba menned a szenvedélyért. A szerelmed feltüzel, és a hálószobátokban felforrósodik a levegő. Kérdés, hogy lesz-e lehetőségetek zavartalanul kettesben lenni. Ha nem, akkor iszonyú idegessé válhattok. Szóval teremtsétek meg a lehetőséget!

Halak

02.19 – 03.20

Meg kéne egyeznetek, mert tutira vita lesz abból, hogy te takarítani akarsz, a párodnak meg esze ágában sincs. Mivel semmi kedved egyedül takarítani, ígérj neki jutalmat, ha segít. Ez lehet egy esti erotikus tánc. Nem kell profinak lenned ahhoz, hogy levarázsold őt.