Szerelmi horoszkóp 2021-es évre

A szerelemben ellenben éppen az újdonságok hozhatják meg a sikert, legyen szó akár tartós párkapcsolatról, akár kibontakozó románcról vagy ismerkedésről. Ez persze nem jelenti azt, hogy a korábbi énjét bárkinek teljességgel le kellene vetkőznie, viszont az sem előnyös, ha a hétköznapok szürkesége kicsapódik valakinek a jellemén vagy a küllemén.

Jó, ha valaki képes a belső eleganciáját és gazdag érzelemvilágát megcsillantani abban, ahogyan viselkedik, öltözködik, s másokhoz viszonyul.

Rák 2021-es szerelmi horoszkóp

A 2021-es év megoldást hozhat a Rák szerelmi, párkapcsolati életébe – de persze csak akkor, ha ehhez ő is aktívan hozzáteszi a maga részét. Arra lehet számítani, hogy ha kellő törődéssel és figyelmességgel fordul párja felé, akkor a tartós kapcsolatban élő Rák most még közelebb kerül kedveséhez, és talán még olyan témák is szóba jöhetnek kettejük között, amelyek már rég óta kimondatlanul lapultak meg valahol közös életük hátterében. Az éppen szingli Rák esetében is jók lehetnek az esélyek, azonban ehhez fontos az, hogy kész legyen olykor előlépni az árnyékból, és vállalni a szereplést, kezdeményezést. Az sem árt persze, ha nem csak úgy vaktában ismerkedik, hanem céltudatosan olyan közösséget keres, ahol hozzá hasonló értékrendű és beállítottságú emberek vannak. Legyen szó azonban akár az ismerkedés kezdeti szakaszáról, akár tartós párkapcsolatról, mindenképpen igaz az, hogy a közös programok és az együtt töltött érdemi tevékenységek nagyon sok szép emléket, s annál is sokkalta több előrelépést jelenhetnek.

Rák szerelmi horoszkóp 2021

Pár nélkülieknek:
A jelenleg egyedülálló Rák számára nagyszerű lehetőségek tárulkoznak fel az ismerkedésekre és az új kapcsolatok kiépítésére, azonban neki is tennie kell, ha igazán komolyan gondolja a dolgot. Szerelmi téren most amúgy is az aktivitás és az érdeklődés az a két tényező, amely meghatározhatja a dolgok kimenetelét, még ha olykor akár ezek hiányában is előfordulhatnak meglepetésszerű, szerencsés fordulatok. Nagyon lényeges, hogy a Rák kész legyen előbújni a kis érzelmi “csigaházacskájából”, hiszen tulajdonképpen vágyik is egy olyan társra, aki nemcsak a külső, hanem a belső értékeit is csodálja, de ha ezeket nem tudja megosztani vele, akkor sajnos főleg eleinte döcögősen mehetnek a dolgok. Jó az is, ha ki tudja fejezni a kiszemeltje vagy randipartnere felé azokat a pozitív érzelmeket, amelyeket ő felkeltett benne, de ahelyett, hogy túlzott rajongásba csapna át a dolog, inkább elegánsan érdemes minderről beszélni. Különösen a hölgyek esetében kerülendő, hogy “könyörögjenek” egy újabb és újabb randiért – a túl nagy igyekezet nem vall kifinomult hölgyekre, s bizony jó olykor hagyni, hogy spontán kibontakozzanak a fejlemények az egymásnak küldött finom jelzések mentén haladva.

Párkapcsolatban élőknek:
A tartós kapcsolatban élő Rák esetében számolni lehet azzal, hogy a kölcsönös törődés és odafigyelés hatására rendkívül szoros kapcsolatba kerülhet párjával, azonban a problémák mégis jelentkezhetnek, ha egyikük valamiért nem kifejezetten gondoskodó, vagy éppen a testi kapcsolatot hanyagolja. Ilyenkor a sértődött hallgatás csak ront a helyzeten, s érdemes nyíltan, őszintén, vádaskodások nélkül beszélni a témáról. Ha nem így történik, akkor egyikük túlterhelve érezheti magát, ráadásul úgy vélheti, hogy igazságtalan, ami történik, mivel ő – mint véli – sokkal többet megtesz a kapcsolatért. Az ilyen érzések akár elhidegüléshez vagy más rossz dolgokhoz is vezethetnek, éppen ezért nagyon fontos idejében elejét venni a kicsírázásuknak. Mindezen túl ebben az évben a közös programokra is jó lesz időt szakítani, amelyek most kifejezetten élvezetesek és élménydúsak is lehetnek. Akárhogy is, némi figyelmességgel a Rák elérheti, hogy párkapcsolati élete még biztosabb és szilárdabb legyen.

Oroszlán 2021-es szerelmi horoszkóp

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán most talán elérheti azt, hogy kapcsolatuk a következő szintre lépjen, vagy valami csodálatos, nagyobb meglepetés érkezzen az életükbe, viszont akárhogy is, nem szabad egyszerre túl sokat vállalni, amikor a jövőt tervezgetik. Érdemes lehet számba venni a lehetőségeket és úgy dönteni, hogy az mindenki számára a legjobb legyen. Van, amikor jó még várni egy picit a komolyabb döntésekkel, de van olyan is, amikor elérkezik ezek ideje. Az éppen szingli Oroszlánnak leginkább a kommunikáció terén van hová fejlődnie, amennyiben kedvező fordulatra vágyik, s nem is arról van szó, hogy többet, hanem inkább, hogy figyelmesebben kellene kommunikálnia. Ez a változás egyébként a párkapcsolatban élő Oroszlán esetében is a kapcsolat minőségi javulásához vezethet most, de az egyedülálló Oroszlán esetében valósággal ettől dőlhet el, sikerül-e elérni az áhított kapcsolatot, vagy sem. Egyébiránt ez az év egy izgalmas, kalandokkal teli és emlékezetes időszak lehet az Oroszlán életében, legalábbis a szerelmi, párkapcsolati életét illetően mindenképpen.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2021

Pár nélkülieknek:
A jelenleg egyedülálló Oroszlán új célokat tűzhet ki maga elé párkapcsolati kérdésekben is, amelyeket aztán makacsul, de elegáns könnyedséggel követ. Csakhogy nem minden az elhatározás és az előre tervezés! Olykor a spontán ötletek, benyomások, érzések és elképzelések nagyobb pluszt tudnak adni az életben, mint azok a dolgok, amelyekhez valaki túl szilárdan ragaszkodik. A kommunikációban is megnyilvánul az, hogy valakinek milyen a mentalitása és hozzáállása a váratlanabb szituációkhoz, hiszen minél rugalmasabb, nyitottabb valaki, annál valószínűbb, hogy megrökönyödés, értetlenség és bosszankodás helyett egy nagy csokornyi humorral, bájjal és eredetiséggel kezeli azokat a felvetéseket, amelyek meglepetésként érhetik őt a másik fél részéről. Más esetekben persze a cél nem az eredetiség és egyéniség megcsillantása, hanem az, hogy egész viselkedése és kommunikációja azt sugározza, hogy mellette el lehet köteleződni, s hogy ő olyasvalaki, akire valóban jóban-rosszban számítani lehet – amellett persze, hogy amikor épp arra van szükség, pajkos és szórakoztató is tud lenni.

Párkapcsolatban élőknek:
A tartós párkapcsolatban élő Oroszlánnak a józanság és kiegyensúlyozottság két olyan tényező lesz az életében, amelyre törekednie kell. Jó tudni, hogy terveit elérheti, ám nem érdemes arra számítani, hogy a várt pozitív fejlemények csak úgy az ölébe pottyanjanak, vagy ami még rosszabb, azt elvárni, hogy csak párja dolgozzon meg egyes célokért. Ehelyett jól teszi, ha kész mindig vállalni azokat a lépéseket és erőfeszítéseket, amelyekre az előrehaladáshoz szükség van, de persze jó eséllyel nagyon is készen áll majd ezekre a feladatokra, s gyakorta még örömét is leli majd bennük. Az intimitásról sem szabad megfeledkezni, s ez alatt nem csak a testi kapcsolatra, hanem akár az érzelmi finomhangolásokra is gondolhatunk. Ahhoz, hogy mindketten kiteljesedve érezhessék magukat a kapcsolatban, szükség van a kettesben töltött időre, s nincs az a kifogás, amelynek hangoztatása pótolhatna néhány együtt töltött estét, közös programot vagy hétvégi kiruccanást. Felmerülhet az is, hogy kapcsolatukban előre lépjenek, s ha valóban úgy látja, hogy elérkezett a “szintlépés” ideje, úgy nagyon kedvezőek a feltételek most ahhoz, hogy a várt előrelépés bekövetkezzen.

Szűz 2021-es szerelmi horoszkóp

A Szűz szerelmi, párkapcsolati élete ideálisan alakulhat a 2021-es évben, azonban van pár dolog, amire figyelni kell. A jelenleg szingli Szűz esetében nagyon fontos, hogy ne engedje a heves érzelmeket uralkodni a logikus gondolatain, hanem inkább próbálja valóban megismerni kiszemeltjét, s vegye fontolóra, hosszú távon működőképes lehetne-e vele egy kapcsolat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem, érdemes lehet továbblépni, hiszen nem szabad abban a tévhitben élni, hogy attól, hogy éppen az adott pillanatban nagy a szerelem, ez az ideális kapcsolat. Ehelyett valószínűleg kis keresgéléssel találhat olyan társat, akivel remekül kiegészíthetik egymást. A tartós kapcsolatban élő Szűz esetében némileg más kihívások fordulhatnak elő – nevezetesen, ez az év olyan lehet, amikor párjának nagyon sok támogatásra lesz szüksége, és noha el némi áldozatot követelhet meg a Szűztől, mindenképpen megéri figyelmesnek lenni, amennyire csak lehet, hiszen ezzel csodálatos fordulatot csempészhet közös életükbe.

Szűz szerelmi horoszkóp 2021

Pár nélkülieknek:
A jelenleg egyedülálló Szűznek nem lesz egyszerű dolga, ha ki akar igazodni saját érzelmein! Mégpedig azért nem, mert rendkívül komplex és erőteljes érzések lephetik el egész lényét, különösen, ha szerelmi és párkapcsolati kérdésekről van szó! Mindazonáltal mégis csak érdemes lesz egy kicsit jobban odafigyelnie azokra a bizonyos belső hangokra, amelyek súgják neki a helyes utat a boldog kapcsolathoz vezető döntések felé. Természetesen nem csak a saját érzéseit kell figyelnie, hanem azt is, hogy kiszemeltje, illetve esetleg a már alakuló kapcsolatban partnere mit akarhat, milyen célok vezérlik, és vajon mennyire őszinték az érzései. Összességében ugyanakkor sikeres lehet a szerelmi célok beteljesítésében a Szűz, s attól még, hogy picit alaposabb figyelemre lesz szükség, senki nem állítja, hogy ne lehetne gyakran spontán a megnyilvánulásaiban és döntéseiben, s ne élvezhetné tiszta szívéből az ismerkedés és az első randik lenyűgöző hangulatát, valamint az első közös élmények és a forró csókok varázsát.

Párkapcsolatban élőknek:
A tartós kapcsolatban élő Szűz számára jó esélyeket és lehetőségeket rejt a 2021-es év a szerelem és párkapcsolat terén, de sajnos megeshet, hogy párjának nem mindig lesz egyszerű ez az esztendő. Ez azt jelenti, hogy némi támogatást kell majd nyújtania számára időnként, ezzel megelőzve azt, hogy bármelyikük túl nagy teher cipelésére legyen kárhoztatva. Természetesen a befektetett energia megtérül majd, hiszen ennek köszönhetően az együtt töltött idő minősége sokkalta jobb lesz, és képesek lesznek teljességgel egymásra koncentrálni, s átadni önmagukat egymásnak. Ugyanakkor olyan esetekben, amikor úgy érzi, túl sokat kellene magára vállalnia párja terheiből, érdemes őszintén elmondania, hogyan érez, s nem csak elvállalni a segítést, majd esetleg megszenvedni a nehéz helyzetekkel. A megértő, figyelmes hozzáállás persze ekkor is nagyon fontos, mivel azt mindenképpen párja tudtára kell adnia, hogy nem azért nem tud éppen segíteni, mert a jó szándék hiányzik, hanem ennél gyakorlatibb nehézségeket érez. Amennyiben az ilyen kérdéseket jól tudják kezelni, úgy csodálatos és gyümölcsöző kapcsolatuk lehet továbbra is.

TOVÁBB A TÖBBI CSILLAGJEGYHEZ: Kos, Bika, Ikrek ⇒

TOVÁBB A TÖBBI CSILLAGJEGYHEZ: Bak, Vízöntő, Halak ⇒

TOVÁBB A TÖBBI CSILLAGJEGYHEZ: Mérleg, Skorpió, Nyilas ⇒

HOROSZKÓP 2021-ES ÉVRE

KARRIER ÉS PÉNZ HOROSZKÓP 2021-ES ÉVRE

Éves horoszkóp 2021

Karrier és pénz horoszkóp 2021

forras:bestofcafe,hu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.